Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring kan Metalworks altijd een stalen pui, deur, trap of meubel naar uw wens ontwerpen, maken én plaatsen.

De naam Metalworks zegt het al; onze specialiteit is het maken van producten van metaal, zoals staal, RVS, aluminium, koper, messing e.d. in combinatie met diverse glas- en houtsoorten. Van verfijnd tot robuust, maar altijd tot in de puntjes afgewerkt en op tijd geleverd.

Metalworks is opgericht door Jowan Kusters. Door zijn jarenlange ervaring in het ontwerpen en creëren van onder meer stalen deuren, puien, lampen, tafels en trappen heeft hij zijn vak naar een hoger plan getrokken, waardoor creativiteit bij ons voorop staat.

Onze werkplaats ligt in de Bommelerwaard, dit is een streek gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal. Door onze centrale ligging hebben wij veel klanten in de Randstad, omgeving Utrecht en in Noord-Brabant. Tot 100km reisafstand rekenen wij geen extra voorrijkosten.

De vraag van u als klant staat bij ons altijd centraal. U kunt bij ons terecht met een complete werktekening, maar ook met een schetsje of slechts een idee. Vervolgens helpen wij u graag verder met ontwerpen. Natuurlijk werken wij ook graag samen met architecten of aannemers om vervolgens tot een schitterend eindproduct te komen.

Wij vinden klantcontact belangrijk, dus bel of mail ons. Dan komen wij graag langs (natuurlijk geheel vrijblijvend) om de ideeën met u te bespreken en een passende offerte aan te bieden. Wij zien in elke opdracht een uitdaging die wij graag samen met u aangaan.